Author Topic: 6 Uur Instrumentale gitaarmuziek: Natuurgeluiden, Ontspanningsmuziek, Meditatiemuziek ✿2787C  (Read 26 times)

Kirnetro

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 606
  • Location: The Netherlands

.mp3, vbr, Source:YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=VBV2E646bCk

Download: https://mega.nz/#!o5UCwQjS!1uMPYbxn6CJCGmyJxPWaEavuzsKKD72C3rNCIVePSlk

"YellowBrickCinema is de leider in slaapmuziek, ontspannend muziek, studiemuziek, Meditatiemuziek (inclusief Tibetaanse muziek en sjamanistische muziek), helende muziek , Reikimuziek , Zenmuziek , spa- en masseermuziek, en Yoga. Onze muziek is nu beschikbaar voor aankoop. Klik hier https://itunes.apple.com/us/artist/ye...

We componeren instrumentaalmuziek dat speciaal ontworpen is om ontspanning, meditatie, de hersenfunctie en concentratie te stimuleren en te verbeteren, een spa- en masseertherapie, en helende muziektherapie. Daarnaast maken we gebruik van binaural beats (Deltagolven, Alphagolven, en Thetagolven) in een staat van ontspanning die perfect is voor de concentratie, meditatie, of diepe slaap op natuurlijke wijze aan te moedigen. Onze lange afspeellijsten zijn perfect voor uw dagelijkse meditatie en ontspanning. Onze muziekvideo’s gebruiken licht, mooie, rustgevende geluiden (sommige met natuurgeluiden) dat je verfrist laten.

Onze muziek is populair voor het volgende:

► Slaapmuziek:
YellowBrickCinema diepslaap-muziekvideos zijn specifiek samengesteld om lichaam en geest te ontspannen, en zijn geschikt voor baby's, kinderen, tieners en volwassenen die trage, mooi, zachte, rustgevende muziek benodigenom hen te helpen in slaap te vallen of slapeloosheid te bestrijden. Zie ze als een vorm van slaapmeditatie of slaaphypnose om je voorzichtig in de heerlijk ontspannende wereld van genezende slaap te versoepelen.

Onze rustgevende muziek bevat de ontspannende geluiden van de natuur om je in een diepe, rustige slaap te wiegen. Gebruik onze muziekvideo’s voor de slaapmeditatie, en laat de dromerige landschapbeelden je lichaam en geest verplaatsen in een diepe staat van ontspanning. Vul je geest met mooie, rustgevende instrumentale geluiden van onze slaapmuziek terwijl je hersenen zich door Theta en Delta Waves Waves bewegen, waardoor je de genezende slaap verkrijgen die je zo rijkelijk verdient.

Of u nu een moeder is die uw baby of peuter voorzichtig willen helpen om in slaap te vallen, of een tiener die je rusteloze geest willen vertragen en kalmeren, de manager die wakker ligt, gestrest over het werk, of een senior die vecht met slapeloosheid, het kiezen van een van de YellowBrickCinema's slaapmuziek van video’s met hun ontspannende geluiden zult je de diepe slaap geven die je nodig hebt.

►Studie- & consentratiemuziek:
YellowBrickCinema’s studiemuziek en concentratiemuziek is ideaal achtergrondmuziek om u te helpen om te studeren, te concentreren, te focus, en effectiever te werken. We gebruiken krachtige Alphagolven die je geest van nature toelaten, een toestand van focus te bereiken, perfect voor het studeren voor de grote test of examen.►Onspannings-, meditatie- en helende muziek:
Onze ontspannende muziek is perfect voor Deepak Chopra-meditatie, boeddhistische meditatie, Zen-meditatie, Mindfulness-meditatie en Eckhart Tolle-meditatie. Deze muziek wordt beďnvloed door de Japanse meditatiemuziek, Indische meditatiemuziek, Tibetaanse muziek en sjamanistische muziek. Sommige voordelen zijn het reinigen van de chakra, het openen van de Derde Oog en het verhogen van Transcendente Meditatievaardigheden. De werk van Byron Katie, Sedona Method, Silva Method en de Geheim benadrukt het feit dat genezing kan gebeuren door het gebruik van de geest en het in de ""nu"" zijn. Helende meditatie kan voor de beste resultaten beoefend worden met behulp van deze muziek.

► Spa en Masseermuziek:
Onze lichte instrumentale muziek is nuttig om te ontspannen en na een lange dag werken. De spamuziek, natuurgeluiden, regengeluiden, licht piano, en easy listening instrumenten die worden gebruikt in deze tracks hebben ten doel ultieme ontspanning aan te moedigen. YellowBrickCinema muziek is geweldig voor masseertherapie, en onze muziek zal u helpen uw lichaam en geest te ontspannen.

►Reiki- & Zenmuziek:
Onze Reikimuziek en Zenmuziek is ideaal voor Reiki-helende sessies, en voor het stimuleren van een staat van Zen. Laat de kalmerende, subtiele klanken je naar een hogere staat van bewustzijn brengen, en u in staat stel om krachtige Reiki-vibraties te ontvangen .

►Yogamuziek:
Onze rustgevende muziek is nuttig voor yoga voor beginners, yoga-oefeningen, yoga chants beďnvloed door Indiese muziek, Afrikamuziek, en is rustgevend muziek welke u toelaten, in een yoga-trans te gaan. Indien je bekend zijn met het werk van Yogscast, Hare Krishna, Michael Franti, en Keshna, kunt je gerust deze gebruiken.

►Natuurmuziek:
We gebruiken natuurgeluiden zoals zachte regen, stortbui en donderklanken, stromende rivier- en watervalgeluiden, ontspannende golven op een strand, en vogelzang in het bos, of als standalone ontspannende geluiden, of om onze ontspannende muziektracks verbeteren.
"
« Last Edit: August 10, 2016, 03:18:22 pm by Kirnetro »

Social Buttons